Десислава Радева довери стила си на милионерка с десни възгледи

Гласувайте за статията

Десислава Радева си има цял моден антураж.

Откакто официално е Първа дама, Десислава Радева полага все повече усилия, за да изглежда безупречно. По време на предизборната кампания на съпруга си отнесе куп критики за неугледния си стил. Но, от него вече няма и помен. Съпругата на президента вече е стилна дама със скъпи тоалети. Зад визията й пък стои цял отбор от изявени с тези среди красавици.

След първата си официална среща с Първи дами от целия свят, Десислава Радева благодари  на своите Невена, Павлина, Илияна и професионализма и отдадеността. Разбира се, отново не се мина без негативни коментари по адрес на нашата президентша. Но трудно може да се отрече, че успя да засенчи дори Бриджит Макрон.

Но кой е главният виновник за това? Това е Илияна Алипиева, бизнес дама с десни възгледи с и майка на реформатора Антони Тренчев. Стои зад най-голямото дарение за партията, но предпочита да стои далеч от политиката.

Десислава Радева се доверява изцяло на Илияна

Десислава Радева се доверява изцяло на Илияна

Напук на предразсъдъците, Илияна помага на съпругата на левия президент да изглежда безупречно. тя е главен вносител на топ модни марки като „Ланвин”, „Живанши”, „Баленсиага” повече от 15 години у нас и сред тях избира подходящите тоалети за Десислава Радева и не само!

Първата дама стана виден ценител на скъпите маркови тоалети. но, за да не дразни избирателите на съпруга си, тя рядко прибягва до тях. Когато знае, че цялото внимание ще е насочено върху визията й, предпочита да залага на българското.

Така на срещата на върха на НАТО блесна до Мелания Тръмп в тоалет на родната дизайнерка Невена Николова. Иначе, Десислава Радева предпочита да си поръчва скъпарски дрешки от Илияна, но гледа да не се набива на очи с тях, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар