Корнелия Нинова не иска НСО, отбранява се сама

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова е предприела крути мерки след заплахите към нея.

След отправените заплахи за живота и здравето й, Корнелия Нинова е взела ситуацията в свои ръце. От НСО са й предложи да й назначат охрана и да се придвижва със специален автомобил на службата, за да могат да я защитят от евентуални посегателства. Червената лидерка, обаче, категорично е отказала да харчи парите на данъкоплатците заради изпратените й заплашителни СМС-и.

Вместо да се ползва от екстрите, които й се полагат, Корнелия Нинова е решена да влезе в ролята на мъжко момиче. Тя дава вид, че въобще не се е притеснила от заплахите и няма намерение да се поддава на страна, но истината е точно обратната. Близки на червената лидерка споделят, че доста се е поизплашила, но няма да го демонстрира публично.

Затова е прибегнала до нетрадиционни мерки, които да я вдъхнат увереност и сигурност. Още преди години Корнелия Нинова се била записала на курсове по самоотбрана. Сега, обаче, смятала да си опресни знанията и уменията в ръкопашния бой. Тя иска да знае, че бил могла сама да си бъде полезна в критични ситуации.

Корнелия Нинова е мъжко момиче

Корнелия Нинова е мъжко момиче

Все пак, червената лидерка няма намерение да разчита само на своята сила, а и на мъжка ръка. Не става въпрос, обаче, за съпруга й, а за другия най-доверен мъж в живота й. Това е нейният дългогодишен шофьор, който й е и много близък приятел. Той й е дал думата си, че няма да позволи косъм да падне от главата й, пише pik.bg.

Шофьорът на Корнелия Нинова влиза в ролята и на неин бодигард по време на събитията, които тя посещава в цялата страна. Определено в неговото присъствие тя се чувства много сигурна и може смело да вдигне глава, както винаги е правела досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар