Десислава Радева побесня от ревност

Гласувайте за статията

Десислава Радева побесня от ревност след тази случка

Десислава Радева ревнува безумно президента. За поредната комична случка между първата дама и президента разказват жителите на странджанското село Българи.

Миналата седмица президентското семейство посети изненадващо селото по повод нестинарския събор, който традиционно се провежда там по това време на годината.

За визитата на президента не беше уведомен дори кмета на селото, който остана приятно изненадан.

Десислава Радева се появи с Румен Радев. Двамата отново нарушиха протокола, появявайки се хванати за ръце. Но радостта на президентшата беше бързо помрачена.

Атрактивна бразилка се залепи за държавния глава. Красавицата не скри възхищението си от президента. Той останал учуден от факта, че в странджанското село има туристи от далечна Бразилия.

Разгневената Десислава Радева бързо придърпала любимия си към себе си. Но дори това не попречи на бразилката да продължи да флиртува с него.

Накрая на разговора с нея Румен Радев й признал, че е президентът на България и за това има толкова много охрана с него.

Часове след комичната случка в интернет изтече видео, доказващо за пореден път, че президентското семейство нарушава етикета. На него ясно се вижда, че Румен Радев и съпругата му се държат за ръка с преплетени пръсти.

Независимо от това дали е в Брюксел или в някое закътано странджанско селце генерал Деси държи съпруга си за ръка. Не закъсняха и коментарите в мрежата.

Потребителите са категорични, че подобна интимност им идва в повече. Други са на мнение, че е по-добре така, отколкото да имаме президент като Росен Плевнелиев, който нито веднъж не се появи със съпругата си. Или като Георги Първанов и съпругата му Зорка, които винаги се държаха хладно и дистанцирано един от друг.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар