Страхотна диета за лятото: Сваля сантиметри от бедрата само за дни! (виж тук)

0

Тази диета ще извае тялото ви за лятото и за плажа!

Не се притеснявайте и не скубете коси, че сте наддали няколко килограма през зимата. Диети има бол, но тази диета, която сега ще ви споделим, сваля сантиметри от бедрата ви само за дни.

диета
Страхотна диета сваля сантиметри от бедрата – в топ форма за плажа

За период от около две седмици ще имате с до 4-5 сантиметра по-малка обиколка на бедрата и за да сте напълно убедени, премерете си ги със сантиметър. А след края на тази диета, ги премерете отново и ще хлъцнете.

Това, което трябва да правите по време на диетата, е следното. Задължително е да приемате повече течности, отколкото храна като течностите са вода и зелен чай. Пийте около един литър зелен чай на ден и още два, два и половина литра вода.

Във водата и в чая изцеждайте по малко лимонов сок, но без никакви подсладители – дори и уж ниско калоричните. А храната – тя е определено и само полезна. Не ядете нищо друго, освен зеленчуци и малко плодове.

В зеленчуците обаче не бива да фигурират картофи, а сред плодовете не трябва да има грозде, банани и смокини. Кайсийте също са ограничени. Правете си салати по два пъти на ден, като ги овкусявате само с малко лимонов сок и една съвсем мъничка лъжичка зехтин.

А плодовете се ядат единствено веднъж на ден – в ранния следобед. Преди и след плодовете трябва да са минали поне час и половина – два, за да си позволите да хапнете нещо друго.

Това е цялата схема на тази диета. Ако искате я опитайте и ще видите, че след няма и две седмици ще видите бедрата си много по-тънки и стройни отпреди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.