Шаш: Йорданка Христова залюби по-млад от нея музикант! (виж кой е той – още подробности)

Гласувайте за статията

Йорданка Христова е повече от щастлива с новата си любов!

Йорданка Христова се влюби отново на 73-годишна възраст. Легендата на родната естрада от месеци поддържа сериозна връзка с музикант на име Димитър, който е с около десетина години по-млад от нея.

Йорданка Христова

Йорданка Христова е отново влюбена, Димитър я кара да лети от щастие

Въпросният Димитър е саксофонист, който навремето е свирил в оркестър „София“. След това обаче е тръгнал да работи по корабите и рядко се връщал в родината.

Двамата с Данчето Христова се познават още от 80-те години и никога не са прекъсвали комуникацията помежду си. Доскоро обаче те били само приятели. А работата станала по-сериозна, когато Димитър решил да се прибере в България и се установил в столицата.

По време на шоуто „Като две капки вода“ Йорданка Христова всеки ден била откарвана до студиото и след това прибирана оттам от музиканта. Той чинно чакал да свършат ангажиментите й и да си я вземе – като същинска кралица.

„Връзката им е стабилна и много красива. Те вече са хора на възраст и разбира се, не можем да говорим за някакви младежки страсти. Разбират се обаче чудесно и имат много за какво да си говорят. Данчето изглежда спокойна и щастлива, което е най-важното“, коментират техни познати.

Пред хората певицата все още представяла Димитър като свой добър приятел, но може би не е далеч времето, когато открито ще признае връзката им и двамата дори ще заживеят заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар