Евгени Минчев избухна срещу София Прайд

Евгени Минчев избухна срещу София Прайд
5 (100%) 1 vote

Лорд Евгени Минчев скочи на гей парада в София днес.

Евгени Минчев не пропуска да коментира актуалните теми не само в родния хайлайф. Днес коментарът му не бе насочен към облеклото на някоя и друга ВИП персона, а към, шествието София Прайд. Днес се проведе ежегодният парад на ЛБГТ обществото у нас. Както все път, и този не се мина без скандали и протести срещу провеждането му.

Този път в негодуванието се включи и Евгени Минчев. Всички у нас са наясно с ориентацията му, но досега конкретната му позиция за София Прайд не бе ясна. Поне не до днес. С гневен пост във фейсбук той се опълчи на показността, която премина днес по софийските улици.

Лордът е категоричен, че не подкрепя парада, защото смята, че правата на българските хомосексуалисти са много добре защитени. В този смисъл, прайдът е „проява на каприз, разглезеност, политически и финансови зависимости“.

Евгени Минчев с пореден остър коментар

Евгени Минчев с пореден остър коментар

Освен това, според Евгени Минчев, хората с различна ориентация у нас сами се поставят в ролята на малцинство. А това автоматично значи, че те ще бъда приемани и от другите като такива. Вместо да се разхождат полуголи по улиците, могат да застанат пред огледалото и да си кажат :„Аз съм като всички, аз съм нормален гражданин, аз работя и изкарвам пари, аз допринасям страната ми да е добре“, пише blife.bg.

Според Евгени Минчев, това би им било много повече от полза, отколкото да разбунват духовете в обществото. Лордът не желае някой да му „навира духовния си сакатлък“, и то по един безвкусен и безсмислен, според него, начин. Отново строг, но и справедлив!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Евгени Минчев избухна срещу София Прайд”

  1. тъжен

    юни 10. 2017

    Гледах репортаж от гей-парада по телевизията. Много ме натъжи. Преди години отпред на парада гордо развяваше знаме посланик Уорлик, а сега нямаше никой от посолството.

Добавете коментар