Дейвид Духовни навлича пола в продължението на „Туин Пийкс“

Дейвид Духовни като травестит в "Туин Пийкс"
0

Шокираща е ролята, поверена на Дейвид Духовни в „Туин Пийкс“

В новата поредица „Туин Пийкс“ Дейвид Духовни играе ролята на заместник-директор на ФБР, сменил пола си от мъж на жена. Персонажът е комичен, а смешен е и актьорът, гримиран като травестит – коментира в. „Уикенд“.

Дейвид Духовни се появява в новата поредица на култовия сериал „Туин Пийкс“. Ето какво той споделя за ролята си: „Героинята ми Дениз е много чаровна. Нямах никакви колебания дали да приема ролята и да се оставя на режисьорът Дейвид Линч да ме направи жена“ – коментира звездата.

Наесен той пак ще влезе в коронния си образ на агент Мълдър в „Досиетата Х“. Продуцентът Крис Картър обяви, че до края на годината ще бъдат заснети 10 серии от 11-ия сезон на поредицата, в която Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън от ФБР разследват паранормални явления.

Дейвид Духовни като травестит в „Туин Пийкс“

Агентите Мълдър и Скъли се завърнаха на екран през 2016-а след 14-годишно отсъствие. Мнозина предричаха, че новите епизоди на сагата няма да имат успех сред зрителите, но публиката ги опроверга. Дори и самият Дейвид Духовни не вярваше, че 10-ият сезон ще регистрира висок рейтинг и изразяваше публично скептицизма си.
В момента актьорът живее в Ню Йорк, но има и луксозна вила във Ванкувър, Канада, където прекарва ваканциите си – отбелязва изданието.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.