Джена слабее ударно (Вижте каква е тайната й)

Гласувайте за статията

Джена успя – изпълнителката почти си възвърна перфектната формата преди раждането

В едно от интервютата си самата Джена се похвали с ударното си възстановяване след раждането.

Омъжената за сина на Големия Канар пайнерка е необходимо да положи минимални усилия, за да си възвърне напълно перфектните мерки, с които блестеше преди раждането, узна HotArena, позовавайки се на информация от“Уикенд“.

Желанието да стопи и последното ненужно килце е основният стимул на Джена да възвърне много бързо мерките си.

Откакто стана майка амбициозната пайнерка внимава изключително много какво слага  в устата си. Нейното меню вече се състои предимно от месо и зеленчуци. От него е изключила напълно въглехидратите. Певицата консумира и много вода, защото знае, че това ще й помогне да се втали по-бързо.

Пайнерката не крие, че по време на бременността си е качила общо 12 килограма. Оставя й да свали още 3 килограма. Певицата е убедена, че ще постигне това благодарение на упоритостта си и режима, който спазва.

Изпълнителката сподели още, че консумира много риба и морски дарове. Разчита и на спорта за бързо вталяване. Всяка сутрин, докато любимите й мъже спят, тя спортува активно.

Наскоро тя реши да приключи преждевременно отпуска си по майчинство и да се върне на сцената. Мнозина побързаха да я критикуват за решението й. Но тя вярва, че е взела правилното решение.

Изпълнителката е убедена, че синът й няма да забележи отсъствието й, тъй като работата й през нощта. А през това време наследникът й спи блажено.

Преди броени дни младата майка пусна нов клип. От него става ясно, че режимът й е повече от успешен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар