Сензационна прогноза за личния живот на Бойко Борисов

0

Астролози направиха сензационна прогноза за Бойко Борисов

Астролози и нумеролози предричат само положителни събития в живота на Бойко Борисов. Те са категорични, че той се намира в много добър етап от своя живот. На 13 юни той има двоен повод да почерпи.

Астролозите са категорични, че Бойко Борисов трябва да отпразнува не само подобаващо рождения си ден на тази дата. Но и да почерпи за това, че ще отбележи личния си празник като премиер за трети път.

През следващите 12 месеца той ще има голям успех в личен план. Очакват го изключително горещи емоции и безоблачни лични отношения.

През този период е възможно премиерът да сключи брак. Астролозите са категорични, че това може да се случи през пролетта на 2018 година.

Според тях шансовете Бойко Борисов да сключи брак през този период са изключително високи, особено ако той е започнал връзка преди навършването на 58-мата си годишнина.

Астролозите са категорични, че настоящият премиер навлиза в период под влиянието на числото две. Този етап е свързан с изживяването на незабравими любовни трепети, откриване на любимия човек и обвързване, което може да прерасне в брак или много сериозна връзка. Това се случва веднъж на седем години в живота на човек.

Периодът, в който навлиза Бойко Борисов, е благоприятен и в професионален план. През този период той има възможност не само да се самоусъвършенства, но и да приложи всичко, което е научил досега.

Благодарение на наученото през годините, той ще има възможност най-после да получи признателност за това, което върши. Годината ще предложи изобилие от материални блага на Бойко Борисов, пише Ретро.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.