Анелия влиза в политиката

Гласувайте за статията

Анелия обмисля все по-сериозно варианта да се раздели с кариерата си на чалга певица

Анелия е сред малкото родни изпълнителки, които си дават ясна сметка, че кариерата й в попфолка няма да е вечна. На пайнерката вече започнало да й омръзва всяка вечер да е по-кръчми и се замисля за по-сериозна професионална реализация.

През ума й все по-често минава мисълта да се кандидатира за депутат в следващото Народно събрание. Причината все по-често да й минават подобни мисли през ума е не само приятелството й с Мая Манолова, но и проектите, по които двете работят.

Напоследък фолкфурията от Стара Загора и омбудсманът да се сближили изключително много. Сближаването им се дължи на съвместните проекти, по които двете работят.

На Анелия започва все повече да й харесва ангажираността по подобни каузи и се замисля дали не започне да посвещава по-голяма част от времето си на тях, като за сметка на това редуцира участията си по кръчмите.

Подобно на други свои колеги, Анелия вече обмисля възможността да се насочи към по-сериозна професия. Защо не и да влезе в политиката. Вероятно много скоро тя ще стане част от листата на БСП.

Всичко започна с великденската кампания на Мая Манолова, в която се включи Анелия. Изпълнителката призова всички българи да даряват средства за достойно посрещане на празника от българските пенсионери.

Преди няколко дни стана ясно, че Анелия е ангажирана с още една кампания на омбудсмана – за защита правата на децата.

Приближени до пайнерката коментират, че тя приема изключително сериозно участието си в подобни каузи.

Нищо чудно Анелия да е следващата звезда в редиците на БСП. В партията вече има двама представители, влезли в нея директно от сцената – Нона Йотова и Стефан Данаилов, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Анелия влиза в политиката”

  1. дума

    юни 09. 2017

    Нещо,като дъщерята на бай Ганьо.

Добавете коментар