Джена стана за смях (Вижте как се изложи)

Джена стана за смях (Вижте как се изложи)
5 (100%) 1 vote

Джена стана за резил

Джена отново стана за резил. Пайнерката, която наскоро роди не се разделя с любимата си рокля. Още преди раждането, на повечето си участия тя се появяваше с една и съща рокля. Очевидно изпълнителката дотолкова се е влюбила във въпросния тоалет, че не се разделя с него вече цели 6 месеца.

И след раждането пайнерката тръгна по участия с любимата си рокля. Тя не пропусна възможността да се покаже с въпросния тоалет и в клипа към най-новата си песен. Става въпрос за зелена рокля с пайети, която е прилепнала по тялото, видя Хот арена.

Въпреки, че ролята не е нищо особено, тя определено е любимият тоалет на Джена и изпълнителката не се разделя с нея за нищо на света. Феновете на младата майка вече я обсъждат в мрежите и недоволстват от факта, че тя не се разделя с въпросния тоалет.

Почитателите на Джена коментират, че би било добре тя да си вземе поне няколко цвята от тази рокля, за да има възможност да сменя тоалетите си. А не да се появява на всяко участие с една и съща дреха.

Както вече стана ясно изпълнителката се връща на музикалната сцена само два месеца след като стана майка.

Докато беше бременна, Джена се зарече, че ще остане възможно по-дълго време у дома и ще се грижи за детето си. Но по всичко личи, че бързо се е отегчила от смяната на памперси и грижите за малкия.

Затова изпълнителката предпочете да повери малкия на грижите на опитна детегледачка, а тя да се върне на музикалната сцена.

Преди дни тя и съпругът й заедно със сина им се нанесоха в новия си апартамент в столицата. Двамата се сдобиха с жилището малко след като сключиха брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар