Цвета Караянчева шокира: От малка налитам на бой!

Гласувайте за статията

Заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева проговори из а другата своя страна.

Свикнали сме да виждаме Цвета Караянчева в пленарната зала, винаги строга и винаги в безупречен външен вид. Но, оказва се, тя е много по-различна в личния си живот от това, което демонстрира в професионалния. Единствената обща черта е борбеността, която понякога прераства и само в борба. Буквално!

Кадърът на ГЕРБ Цвета Караянчева не влиза в жълтите хроники и предпочита да се придържа към деловия стил. Но, когато свали официалното облекло, тя предпочита да сложи рокерската тениска и да релаксира на някое и друго хард парче. От малка е много буйно дете, но и винаги изрядна в ученето.

В междучасията, обаче, не преговаряла уроците, а налитала на бой на момчетата. Така си решавала проблемите, докато навлезе в по-зряла възраст. Завършва механотехникум, където е обградено почти изцяло от представители на другия пол. Вероятно и заради тази среда формира труден характер, но и нетърпимост към несправедливостта и дискриминацията.

След техникума попада в Техническия университет, откъдето излиза като инженер. Цял живот й върви на мъжки дейности и занимания, но те някак й се отдават с лекота. И днешната й позиция в парламента в повечето случай се заема от мъже. Цвета Караянчева, обаче, е отличен борец със стереотипите.

Цвета Караянчева е бунтарка

Цвета Караянчева е бунтарка

Цветан Цветанов е човек, който я вкарва в политиката, правейки я директно лидер на ГЕРБ в Кърджали. Все още официално живее там, въпреки че с работата й сега й остава все по-малко време да бъде у дома. А там я чака съпругът, с когото са заедно от 34 години. Той има малко магазинче за авточасти, но сега предимно придружава жена си и й помага с каквото може, пише retro.bg.

С новата й роля в професионален план на Цвета Караянчева й се е наложило да остави емоциите на заден план. А, иначе, те контролират живота й. Когато прави нещо, го прави с цялата си душа. Никога не лицемерничи. Затова и си признава, че кулинарят в дома й не е тя, а нейният съпруг. И двамата пък споделят страстта си към тежката музика. Често могат да бъдат забелязани на рок концерти в столицата и страната в приятелска компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цвета Караянчева шокира: От малка налитам на бой!”

  1. Кънчо Доколенков

    юни 08. 2017

    Горката Цвета. винаги когато я видя как се пени, я съжалявам!!! Типично поведение на недoeбaнa и нeнaчесана самка!!!! За такива като нея Кобилкина казва: „Heдoeбаната жена е като терорист с бомба в ръката – всеки момент може да гръмне!!!!“

Добавете коментар