Първи папарашки снимки на наследника на Джена (Вижте ги)

Гласувайте за статията

Появиха се първи папарашки снимки на наследника на Джена

От няколко дни Джена и Наско заедно с техния наследник Атанас Трети живеят в столицата. Младото семейство се премести в жилището, което купи преди месеци.

Малко след сватбата младоженците станаха горди собственици на просторен апартамент в столицата. Неговата цена е около 300 000 лв. Почти още толкова са били похарчени за довършителните работи, ремонта и обзавеждането.

Но на младата майка няма да липсва нищо, тъй като жилището разполага с всички удобства, необходими за комфортно пребиваване в него.

Преди дни папараците на ПИК щракнаха първи наследникът на известната двойка. Веднага след участието си в „Преди обед“ двойката се отправи към дома си. От там Джена и Наско заедно с малкия и жената, която се грижи за него, се отбиха в известен столичен ресторант.

Както вече стана ясно пайнерката ще повери грижите за бебето на опитна детегледачка. Досега изпълнителката се грижеше сама за сина сина си.  Но откакто реши да поднови служебните си ангажименти, тя реши да се довери на професионална детегледачка.

Жената, която ще се грижи за Наско Трети е преминала не само необходимото обучение, но и инструктаж от Джена.

По време на обяда в ресторанта, когато младото семейство беше засечено от папараците на ПИК, стана ясно, че компания им правят малкият Наско и неговата детегледачка.

Малко след като щастливият татко хапна, той взе сина си и го изведе на разходка. Така той предостави възможност на съпругата си да се нахрани на спокойствие, пише Хот арена, позовавайки се на ПИК.

След обяда Джена продължи разговора си с детегледачката. Вероятно й дава последни напътствия за грижите, които трябва да полага за сина й в нейно отсъствие.

Както вече стана ясно свекървата на Джена е останала като попарена след като научила, че тя ще повери сина си на детегледачка, а не на неговите баби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар