Дженифър Лопес прости на Алекс изневярата (Вижте коя се опита да ги раздели)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес прости на Алекс Родригес изневярата

Само 4 месеца след като потвърди, че има връзка със спортната звезда Алекс Родригес, Дженифър Лопес е на път да го зареже. А причината за това е фактът, че спортистът й кръшкал поголовно, гласят последните слухове.

Фитнес модела Лорън Хънтър заяви наскоро, че гаджето на Джей Ло през цялото време й изпращало „неприлични съобщения“, откакто е с певицата. И дори й предлагал тройка със звездата.

Дженифър Лопес и гаджето й Алекс Родригес, миналия месец присъстваха на първото си официално събитие заедно, като влюбена двойка на червения килим на МЕT GALA.

Но шокиращи разкрития биха могли да провалят тяхната нова връзка.
Фитнес модела Лорън Хънтър направи изявления пред американския таблоид „The National Enquirer“, в които твърди, че бившият бейзболен играч, за когото тя твърди, че излизал с нея през 2011 г., й пращал „неприлични“ съобщения, докато е във връзка с Дженифър Лопес.

Тя твърди, че след като той започнал официално да излиза с Джей Ло през март, тази година, двамата започнали да си изпращат съобщения с неприличен подтекст, включително и видеоклипове, по три до четири пъти на ден. Лорън му пращала палави снимки и съобщения, след като той сам е поискал това от нея … “

„На 10-ти май, миналия месец, Алекс казал на Лорън, че му липсва. А на 11 май е поискал от нея да му изпрати видео, на което лудува в спалнята“, твърдят от таблоида.

Но до колко това е вярно?

Приятел на Алекс отхвърли „смешната история“, заявявайки, че „той и Дженифър Лопес са заедно през цялото време. Всяка седмица списания пишат по нещо смешно за тяхната връзка. Миналата седмица твърдяха, че са женени, тази седмица тя е бременна, а за капак и Алекс уж й изневерявал. Та това е просто смешно, добавя още приятелят на Алекс.

Дженифър Лопес прости на Алекс Родригес изневярата

Дженифър Лопес прости на Алекс Родригес изневярата

За да отхвърли слуховете, Джей Ло също се показа с гаджето си, демонстрирайки, че още е луда по него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар