Влюбената Селена Гомес с провокативен тоалет (Вижте как си показа всичко)

Гласувайте за статията

Селена Гомес не прави модни гафове, но този път цялата се разголи и си показа дори зърната

Селена Гомес е на крилете на любовта. Певицата не е сред звездите, на които често се случва да сътворяват модни гафове. Оказа се, че този път половинката на The Wikeend избра прекалено смел и провокативен тоалет.

Младата красавица облече черна прозрачна рокля. Под, която не остана нищо скрито. Може би влюбената Селена точно такъв ефект е търсила. Целия град да види какви прелести се крият под дрехата й.

Певицата и нейното гадже бяха засечени да излизат заедно и да се забавляват по нощните заведения. Под прозрачната асиметрична рокля на хубавицата се виждаха бикините й. А от пред лъсна нещо още по-интересно. Гомес нарочно не си бе сложила сутиен.

Гледката бе очарователна защото под щракащите светкавици на фотоапаратите ясно се отличаваха зърната на Селена.

Мъжкия пол бе удивен от провокацията на звездата. Но феновете на американската знаменитост установиха единодушно, че в последно време фигурата на Гомес е с перфектни мерки. Певицата я е изваяла до съвършенство.

С лека ръка можем да простим на звездата модната й катастрофа. Грешки могат да допуснат и най-добрите, предават от електронното новинарско издание tocka.com.

На шега някои смятат, че при избора си на тоалет Селена е имала за цел целия град да види с какви гащички е обута. Както да покаже и другите си нейни женски прелести. Които по всеобщо мнение никак не са за изпускане.

Вижте всичките снимки на сескапилната звезда Селена Гомес в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар