Биляна Дол показа нокти: Валери Божинов се видя в чудо!

Гласувайте за статията

Биляна Дол показа характера си пред Валери Божинов!

Сексапилната сръбкиня тропна с крак на Валери Божинов. 40-годишният модел постави ултиматум и заяви, е напуска Китай. Валери Божинов се видял в чудо от решението й да си тръгва.

Валери Божинов

Валери Божинов не знае как да укроти Биляна Дол

Красавицата с много уговорки напусна Белград, заради авантюра с Валери Божинов. Но сега напирала да си ходи от Китай. Биляна Дол не искала да стъпва в Азия , но се навила заради любовта си към футболиста.

През последните месеци обаче депресията яко я тръшнала. Тя не била свикнала с културата на Изтока. Огромният й проблем била адската жега, влагата и това, че езика й бил труден и непонятен.

От топлината тя непрекъснато се потяла и дори отслабнала още повече.

„В Китай не се живее. Излезнеш ли през деня на улицата, направо ти идва да умреш”, непрекъснато се оплаквала Биляна на своите приятели в социалната мрежа.

В Китай нямало и много развлечения. Тя се кахъряла, че там няма качествени магазини, нито заведения, където да се забавлява. Докато мъжа й тренира на игрището.

Моделката горчиво съжалявала. Че е зарязала питомното, за да гони дивото. И настоявала отново да се приберат в Сърбия.

Валери Божинов също не се радвал, че рита в отбора на Китай. Той започна супер добре кариерата си в местния тим „Мейджоу Хака”. Но след това отбора зацикли.

А и той не се слави с особена популярност сред съиграчите си. Защото не спираше да ги подиграва в Интернет. Като си докара ненавистта на съоборниците си и мъмренето от страна на ръководството.

Преди две седмици бившият на Николета лозанова заяви, че иска да напусне отбора на Китай. Но това няма да е така лесно, защото е подписал договор.

И трябва да плаща неустойка, ако се откаже. Засега не е ясно дали ще му уредят трансфер, въпреки че футболиста се мъчи да се уреди в европейски тим.

Най-много Валери Божинов страда за децата си – Валери младши и малката Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар