След седем дни на тази диета: Сбогом на паласките и бричовете! (виж тук)

Гласувайте за статията

Тази диета за отслабване наистина гарантира чудеса за тялото!

Ако още не сте се заели да свалите няколко килца и да се вкарате във форма за лятото, не се помайвайте. Започвайте веднага тази диета, защото морето и плажът вече чукат на вратата.

диета

Чудна диета за отслабване с череши, която топи бричове, корем и паласки като с вълшебство

Препоръчваме ви въпросната диета за отслабване, защото гарантира чудни резултати – видими не само за кантара, но и за окото. При това от птичи поглед.

Само след седмица на това хранене или по-скоро на този режим, ще се простите с корема, паласките и бричовете си. И ще може да влезете в два номера по-малки дрехи.

Е, диетата си е строга, но определено си струва. Сутрин след ставане веднага се пие чаша топла вода, в която е изцеден един лимон. След това не се яде нищо в продължение на два часа, пие се само кафе без захар.

От обед до вечерта идва и самото хранене, което обаче е само и единствено череши. Да, не ядете нищо друго, освен череши. Вече можем да си ги позволим, тъй като феноменалните им цени отпреди месец спаднаха.

Ядете до два килограма череши на ден и пиете много, ама наистина много вода. Добре е черешите да не се ядат по голямо количество наведнъж, а честичко и по малко. Да речем шепа-шепа и половина на едно хранене.

Диетата изисква истинска воля и упоритост, но още след първия ден ще усетите ефекта от нея и ще се зарадвате. А какъв по-добър стимул да продължите натам.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар