Измамата стряска: Ето как изглежда истинската Тита! (нисичка и трътлеста – нищо общо с клиповете)

Измамата стряска: Ето как изглежда истинската Тита! (нисичка и трътлеста – нищо общо с клиповете)
5 (100%) 1 vote

Тита не е това, което сме свикнали да виждаме по клиповете й!

Протежето на Криско – Тита за нула бройки успя да се превърне в хит сред младото поколение. Благодарение на няколкото си парчета, с убийствени клипове към тях.

Тита

Тита не е това, което виждаме по клиповете – доста по-нисичка и дори леко трътлеста е

Както всички сме виждали, във видеата Тита е доста височка, стройна и готина мацка. С дълги крака, буйни коси и изобщо – топ. Дали това е така обаче, питаха се постоянно фенове.

Е, оказа се, че не е. Христина Христова, както е пълното име на Тита, се показа в реалния си вид. Това се случи след участието й в сериала „Следвай ме“, който се върти из онлайн пространството.

В него ученичките могат да си отдъхнат, защото виждат, че никой не е съвършен. Дори и самата Тита, която се оказа доста нисичка и с къси, дори леко трътлести крачета. Лицето й също е коренно различно, но това изобщо не притеснява младата звезда.

В сериала Тита е в ролята на скромното и дори невзрачно момиче Бела, която говори с лек диалект. Тя се запознава със своята любимка – влогърката София. Но вместо да се очарова от това мечтано познанство, Бела започва да търпи обидите и подигравките й.

В сериите ще видим как тя се променя до неузнаваемост и се превръща в истинска убийствена мацка – такава, каквато е и в клиповете. Но вече едно е ясно – Тита е поредната певица, която щедро се възползва от чудото на века, наречено фотошоп.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар