Щерката на Брендо залюби милионерски наследник в Лондон

Гласувайте за статията

Дъщерята на Брендо плени с красотата си доста апетитна хапка.

Лара Банева, щерката на кокаиновия крал Евелин Банев  – Брендо, живее и учи в Лондон след покушението над нея от преди четири години. Тогава все още неизвестни лица я отвлякоха с цел искане на подкуп. След 47 дни в плен, баща й е платил седемцифрена сума за свободата й. След тази случка, Банев напълно логично прати красивата си наследница зад граница.

Видимо Лара доста добре се е приспособила към новата среда. Освен да завърже приятелства и създаде свой кръг от познати в английската столица, тя дори е успяла да намери и любовта. 15-годишната красавица със сигурност има куп английски ухажори. Въпреки това, тя е спряла интереса и чувствата си върху връстника си Тома Кусев.

Хлапето е на нейните години и, напълно очаквано, идва от милионерско семейство със съмнителна репутация. Все пак, изненадващо би било щерката на Брендо да се хване със сина на учител по математика, например! Тома и Лара учат в едно и също престижно лондонско училище и именно там е станала свалката помежду им.

Дъщерята на Брендо омая връстник

Дъщерята на Брендо омая връстник

Въпреки че разполага със солидни финансови възможности, Кусев не обичал да парадира с тях. А, може би, именно това е привлякло вниманието на Банева. Е, не може да се отрече, че си е и привлекателен и сигурно е доста вървежен сред английските тийнейджърки, пише hotarena.net.

Сега Лара и Тома са неразделни, а семействата им сякаш нямат нищо против връзката им. На Брендо все още му е рано да става дядо, а и надали подобно нещо би се случило без неговата благословия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар