Свекървата на Корнелия Нинова направи горещи разкрития

Гласувайте за статията

Твърди, че винаги, когато се прибере се захваща с шетане

Едва ли има човек, който да не познава Корнелия Нинова от работата й като народен представител и лидер на БСП.

Малцина обаче са тези, които познават Корнелия Нинова като човек. Една от тях безспорно е нейната свекърва Дафина.
Макар често пъти Корнелия Нинова да е получавала упреци, че е превърнала жилищата си в истински палати, то това очевидно няма нищо общо с истината.

Палатът, за който се шушука из страната, на практика се оказва скромен дом, строен през 1969 година. Къщата е на два етажа, с двор.
Единственото лъскаво нещо в този дом е джипът на Николай – брат на Димитър (съпругът на Корнелия Нинова).

Корнелия Нинова

Твърди, че винаги, когато се прибере се захваща с шетане

На входната врата посреща некрологът на Рафаил Митов – свекър на Корнелия Нинова. Той е напуснал този свят на 2 юни 2015 година. Само месец и два дни по-късно лидерът на БСП губи и родния си баща – Петър.

Свекървата на Корнелия Нинова я определя като изключително добър човек. Твърди, че всеки път щом й остане време да се прибере у дома, се втурва да шета. Единственото, което се иска от Дафина е да каже какво трябва да се направи.

Възрастната жена разказва, че синът й Димитър бил съученик със сестрата на Корнелия и по този начин двамата се запознали.
Дафина често се чува и вижда с майката на Корнелия Нинова – Маргарита. Дори твърди, че се разбрали тя да мине през тях, за да си вземе разсад, че нея не я държат краката напоследък.

Дафина споделя, че с годините здравословните проблеми стават все повече и повече. Има проблем и с очите, но смята да се подложи на операция при някой от местните лекари, за да не натоварва Корнелия и сина й и с това.
Не крие, че те искат да я водят в София, но тя категорично отказала.

Дафина недоумява защо повече хора не са гласували за снаха й и за партията. Тя й се чуди и как издържа на тази натовареност. Очевидно те двете се разбират повече от добре и помежду им няма злоба, както обикновено се случва между снаха и свекърва, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар