Отец Гелеменов скандално: По улиците срещам хора, които съм погребал преди години Преглеждания: 5999

Той е единственият дипломиран екзорсист, действащ в България
1
Оценете този post

Той е единственият дипломиран екзорсист, действащ в България

Отец Георги Вилхелм Гелеменов, по-известен като отец Гелеменов, е единственият дипломиран екзорсист, действащ в страната ни.

Към днешна дата отец Гелеменов служи съвестно на централните софийски гробища. Той не крие, че понякога се страхува, тъй като му се случва да вижда призраци.
Дори споделя, че му се е случвало неколкократно, вървейки по столичните улици да среща хора, които е погребал преди години.

Отец Гелеменов е категоричен, че след смъртта, душата на човека не къса връзката със Земята. Именно поради тази причина често се случва близки на покойници да ги сънуват, че искат нещо. Често пъти те си искат вещи, които често са използвали на този свят или пък нещо, което са обичали да хапват или да пийват.

отец Гелеменов
Той е единственият дипломиран екзорсист, действащ в България

Съветът на отец Гелеменов е, ако сънувате, че починал ваш близък иска нещо, да му го дадете. На практика това е невъзможно, но се смята, че ако дадете това, което иска на някого и го наречете, то ще отиде в ръцете му. Ако пък става въпрос за вещ, която покойникът е използвал, можете да я закопаете в гроба, в случай, че не е нещо огромно.

Съветът на отец Гелеменов е, ако има заръка от онзи свят, тя да бъде изпълнена, за да може душата да битува там в покой.
По отношението на твърдението на медиуми, че на онзи свят има интернет и своего рода високи технологии, отец Гелеменов отговаря, че това са големи тайни, които никой все още не е успял да разкрие.

Не отрича обаче, че в дългогодишната си практика е ставал свидетел на какво ли не. Фактът, че му се случва да вижда за секунди из улиците хора, които е погребал преди години го навежда на извода, че те могат да се материализират. Това обаче се случва за кратко и не го правят пред всеки, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Отеца казва

    Този е сертифицирано не наред. Евреите нарочно лансират такива като него и Сидеров за „патриоти“ и „националисти“, за да удавят в присмех и грозота идеите за патриотизъм и национализъм.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.