Чудо: Галена и Преслава се прегръщат на сцената!

Гласувайте за статията

Галена и Преслава ще се прегърнат на сцената!

Галена и Преслава ще си подадат ръце пред многохилядната публика в Шумен. Това се очаква да направят двете певица на мега концерта в Шумен. Той ще бъде на 10-ти юни.

Преслава

Галена и Преслава най-сетне ще се прегърнат

Към двете певици ще се присъедини и Фики Стораро. Градът не е избран случайно. Синът на Тони Стораро е роден в Шумен. Преслава е от Добрич, а Галена е родена в Смядово, в близост до Шумен.

Концертът ще е голямото завръщане на сцената за Галена. Поп фолк дивата роди втория си син Александър и за известно време се отдаде на майчинството.

Но сега съпругата на вафления бос отново е на вихъра на вълната. Продуцентите обещават три часово шоу на меломаните.

В което звездите на чалгата ще изпеят своите хитове, както и популярните си дуетни песни от близкото минало. Иван Динев-Устата ще бъде водещ на мега спектакълът.

Скандалът между Галена и Преслава вече стана на година. Двете колежки и първи приятелки се разсърдиха заради раздаването на традиционните награди на музикална телевизия „Планета”.

Преслава грабна за седми пореден път престижната статуетка „Певица на годината”. Въпреки че според Галена и нейните фенове годината е била по-успешна за нея.

И тя е създала повече хитове от добричлийката. Според Преслава Галена е отделила повече внимание на наградата и за това двете си развалили отношенията.

В края на миналата година Галена категорично отписа Преси от списъка с приятелите и заяви, че тя повече не съществува за нея.

Оттогава двете ледено се разминаваха из коридорите на музикалната компания „Пайнер” и дори не се поздравяваха.

Според запознати шефа им Митко Пайнера нарочно ги сложил да пеят заедно, на една сцена. Защото искал недоразуменията между двете топ певици най-после да изчезне.

Въпреки че Преслава го молила да не пее на една сцена с Галена. Какво ще се случи на концерта в Шумен, предстои да видим.

Феновете и на двете певици обаче очакват поп фолк дивите най-после да си подадат ръце и да си простят. И стискат палци това да се превърне в реалност на сцената в Шумен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар