Джена нанесе тежък удар на Надя Стоева

Джена нанесе тежък удар на Надя Стоева
4 (80%) 2 votes

Джена попари копнежите на свекърва си

За напрежение между Джена и свекърва й се заговори още след сватбата на пайнерката с Малкия Канар.

Фактът, че майката на младоженеца също се появи с бяла рокля на тържеството, беше достатъчно красноречив за случващото се между нея и снахата. Не закъсняха и твърденията, че двете водят тиха война. Очевидно тези твърдения ще се окажат напълно достоверни.

Само два месеца след като стана майка, Джена реши да се върне на сцената. Но вместо да повери грижите за малкия Наско на двете баби, тя е наела детегледачка. Идеята не допада никак на Надя, която до последно се надявала, че след като Джена се върне на работа, тя ще прекарва повече време с внука си.

Но младата майка е категорична – не желае нито родителката й, нито свекървата да се грижи за малкия. Той вече е поверен на опитна детегледачка, наета чрез фирма за подбор на персонал.

Малкият вече се е преместил заедно с родителите си в апартамента им в столицата. Малко след като Джена забременя, тя и съпругът й станаха горди собственици на просторен апартамент в престижен столичен квартал. Двойката обзаведе жилището по свой вкус.

Бременността си и първите месеци след раждането изпълнителката прекара в имението на Канарите, намиращо в близост до Пловдив.

Но след като пайнерката реши да се върне на работа, двамата с Наско и бебето се преместиха в апартамента им в столицата.

Още в началото на брака й с Малкия Канар, амбициозната изпълнителка дала ясно да се разбере, че няма да допусне никой да им се меси в отношенията.

Свекървата и майката на Джена одобряват решението, но и двете недоумяват защо ги държи настрана от внука им и не ги оставя да му се порадват, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар