Внукът на Мая Манолова – позлатен от раждането!

Гласувайте за статията

Внукът на Мая Манолова е роден не със сребърна, а със златна лъжичка в устата!

Преди броени дни Мая Манолова стана баба за първи път. Заради множеството си професионални ангажименти, тя не е имала възможност да се нарадва на новородения Максим. Бебето е кръстено на нея и тя е отбелязала подобаващо богато идването му на бял свят.

Всички роднини били на седмото небе, че им се е родило момче. Но най-щастлива сякаш е червената активистка, която успешно се справя с ролята на омбудсман. Само няколко дни след раждането си, Максим може да се похвали с актив от златни накити за десетки хиляди лева. Буквално са го позлатили още от първите му дни. А какво ли ще бъде занапред?!

Мая Манолова компенсира липсата на време със скъпи дарове

Мая Манолова компенсира липсата на време със скъпи дарове

Мая Манолова се слави като наистина грижовна майка, която не пести сили и средства за рожбата си. а, както знаем, внуците се обичат повече и от децата. Това със сигурност е любов от пръв поглед. Още щом зърнали бебето за първи път, щастливата баба и нейният съпруг Ангел Найденов хукнали да му пазарят скъпи дарове.

Родителите на щастливия татко Мартин също са от заможна фамилия и са хвърлили не по-малко средства за внучето си. Явно това ще е най-глезеното бебе в Кюстендил и околията! Градът разбрал за появата на знатния наследник по бурния купон, който родата вдигнала още в деня на раждането, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар