Евгени Минчев празнува 55-ти рожден ден (Снимки от тържеството)

Гласувайте за статията

Евгени Минчев чукна 55 лета, Лорда даде парти за 25 човека в скъпарския си дом

Евгени Минчев посрещна ВИП гости за 55-тия си рожден ден. Благородникът организира парти в тузаркия си ергенски дом.

25 човека дойдоха да почетат пи ара и благотворителя за неговия личен празник. Дома му отвори вратите си за елитните посетители. Които Минчев бе поканил да го уважат.

Истински фурор предизвика появата на британската звезда от сериала „Ало, ало” Вики Мишел. Която пристигна на частната вечеря в розова лимузина, охранявана от кортеж с два лъскави джипа.

В ергенския си остров  Лорда посрещна и известната бизнесдама Анелия Петкова. Чийто бутик за булчиснки рокли и аксесоари преди месец чества своята 10 годишнина.

Личен гост на изискания столичен джентълмен бе лейди Колин Кембъл. Която е известна не само на Острова, че е личен биограф на лейди Даяна и на кралицата-майка. Евгени има топли приятелски отношения с нея от преди 15 години.

Още една гостенка направи силно впечатление. Това бе милиардерката лейди Керъл Кафин Парсънс. Която сякаш се намираше на своя територия и се весели заедно с  останалите лични гости както никога до сега.

Мая Нешкова пък донесе традиционна баница. Която самата тя беше приготвила и гостите на Евгени успяха да се насладят на готварските умения на певицата, предават от електронното издание hotarena.net.

Лина Майморова, която по скоро е известна като козметична кралица заедно със съпруга си Иван зарадваха ВИП-овете с най-новите продукти от колекцията си Д-р Дерм.

Лорд Минчев пък се изфука с последната си придобивка. Показа шапката си украсена с пера на Филип Трейси. Изработена по поръчка специално за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар