Марта Вачкова заплашила с убийство жената на Владо Пенев (Вижте повече за драмата)

Гласувайте за статията

Марта Вачкова искала да блъсне половинката на Владо Пенев с колата си от яд, че е скрил истината за нея

Марта Вачкова и бившият й любовник Владо Пенев са като бели лястовици сред театралната гилдия. Двамата комай са единствените, които са останали за цял живот приятели. Дори след като са сложили край на любовната си връзка.

Не така обаче стоят нещата когато Марта научава, че Владо си има нова. Актьорът не споделя с бившата си, че е срещнал друга жена и тя е бременна. Щерката на Григор Вачков научава от хора за това, че Пенев ще става татко.

Сестра Жекова от лекарския сериал „Откраднат живот” изпада в ярост. Звъни на Владо и му вдига скандал. Като го плаши, че ще помете бременната му половинка с автомобила. И ще убие и нея и бебето.

Пенев, който е с благ характер успява да усмири яростната си бивша любовница. А после Марта става близка с новото му семейство. Но и до ден днешен съжалява, че нямат с него наследник, предават от електронното издание retro.bg.

И сега комедийната актриса си спомня колко много баща й е искал с Владо Пенев да се вземат и да имат дете. Гришата смятал, че той е най-подходящия мъж за нея. Оказва се, че наистина е познал.

Вачкова си признава, че тогава е била млада и глупава. Когато родила дъщеря си Рада и разбрала, че с баща й не могат да живеят заедно актрисата се зарекла са осинови още едно дете. Но сега признава, че не й е достигнала смелост да го стори.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар