Шок: Това Венета Харизанова ли е?! (миската изплаши с вида си)

Венета Харизанова е коренно различна без грим и фотошоп. Но пък кой ли не е?!...
0

Венета Харизанова изплаши феновете с визията си на улицата!

Венета Харизанова отново бе заложила на любимия си червен цвят. Само че той беше във вид на „елегантен“ анцуг. Но все пак облеклото й бе по-подходящо за бягане в парка, отколкото с него да обикаля софийските улици.

Венета Харизанова
Венета Харизанова е коренно различна без грим и фотошоп. Но пък кой ли не е?!…

Само че моделката този път не бе уцелила с избора си на този ярък цвят. Защото той подчертаваше торбичките й под очите. А и красавицата изглеждаше доста състарена и не така звездна.

Вероятно хубавицата се бе пуснала без тоновете си грим и неглиже, за да покаже, че е звезда от голяма величина, за да се гримира и винаги да изглежда перфектно на улицата.

Въпреки че не обича да се забърква в скандали, името й непрекъснато се забърква в интриги. Наскоро бе забъркана в чуждестранен скандал за възрастни и дори имаше тарифа за услугите, които предлага.Венета яростно отрече тези слухове да са истина.

Тя се зарече да съди тези, които са го сторили. Венета Харизанова непрекъснато е спрягана за любовница на Слави Трифонов и Бойко Борисов.

За себе си обаче тя твърди, че е голяма „консерва”. И ако мъжете знаят истината за това, отдавна да й е паднал рейтингът!

От повече от девет години обаче красавицата има сериозен мъж до себе си. Богаташът се казва Емил и е от турски произход. Тя го описва като мъжкар, който все пак успява да я контролира.

Но не със сила, а с нежност и разбиране. Затова вероятно не й пука как се разхожда по улиците. Макар че веднага я нарочиха , че прилича на плашило.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.