Позор: Джино заряза годеницата си, хвана се с най-добрата й приятелка!

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана отново побърка феновете си с поредната си постъпка!

Джино Бианкалана заряза годеницата си на прага на сватбата си. Изненадващо екс любимия на поп фолк дивата Джена изостави Изабела Родес.

Джино

Джино заживя с приятелката на годеницата си

С моделката родния плейбой планираше да мине под венчило това лято.

Победителят от ВИП Брадър обаче заряза изненадващо любимата си на прага на сватбената церемония. И ненадейно стана гадже с първата й дружка.

Според източниците Джино сложил край на връзката им, а не хубавицата. Новата любима на Джино Бианкалана също е полякиня по произход.

Тя е по професия дизайнер. Чаровницата живее от дълги години в Ню Йорк. Полякинята има дъщеря на десетина години.

Бившият брадър бил готов да й гледа детето като свое, родно. Новата му жена е вдовица. Тя останала сама, след като съпругът й претърпял смъртоносен инцидент.

Припомняме, че Джино си купи апартамент в Маями, където иска да живее самостоятелно. Роднините му живеят и развиват бизнеса си в Чикаго.

Той обаче искал да бъде самостоятелен и да живее в слънчевия град. Според клюката богаташа си закупил тузарското жилище, за да отведе в него своята нова изгора. И двамата да заживеят като семейство.

Не се говори дали двойката възнамерява да мине под венчило. Поне на този етап.

Раздялата с Изабела е като гръм от ясно небе за всички. Манекенката бе тази, която бдя до болничното му легло. След като Джино претърпя повторен инцидент на пътя с мотора си и бе буквално потрошен.

Неопитна американска шофьорка направи неправилен завой и го попиля на пътя. Той беше в състояние, което застрашаваше живота му. След множество сложни операции и трудни интервенции, Джино се изправи на крака.

През цялото това време Изабела бе неотлъчно до брадъра. Не се знае причината, поради която двамата се разделиха.

Но мнозина от близките до бившия брадър не одобряват това, което той направи с нея. Като я заряза пред сватбения олтар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар