Резил: Джена се върна на сцената с мега кражба! (направиха я на две стотинки)

Резил: Джена се върна на сцената с мега кражба! (направиха я на две стотинки)
5 (100%) 1 vote

Джена не се стърпя да остане при бебето си, а хукна по кръчмите!

Поп фолк дивата Джена отново е на сцената. Певицата, която съвсем наскоро стана майка за първи път и роди син на мъжа си Атанас Стоев, заряза бебето. Без да й мигне окото.

Джена

Джена не си направи труда да измисли нещо свое, а отново краде от чужди автори на музика

Явно за нея кариерата и пияните мутри по кръчмите са от огромно значение, така че тя направи своя избор. Дали решението й е предизвикало хър-мър между нея и Наско Стоев, това сега не е важно.

По-важното и дори скандално е, че Джена счете за необходимо да възроди кариерата си с… крадена песен. Да, няма лъжа и измама. Чалгаджийката пусна новата си песен „Коя“, която е просто едно към едно с песента на арменската певица Михран Чакърян „Gna-Gna“.

Вместо да си признае и да потвърди, че това е или нагла кражба, или така наречен кавър, Джена и екипът й написали в мрежата, че „Коя“ е дело на композитора Николай Пашев.

Интересно е как ли ще реагира истинският композитор на арменския хит, който е Ричард Малдениан. И дали парчето на Джена няма да бъде позорно изтрито от международния канал Youtube така, както стана и с предишната й песен „Дразни ме пак“ преди време.

Тогава турски композитор пусна жалба срещу Джена, че музиката й е крадена от негово произведение. А самата тя се кълнеше, че песента е нейно чедо, в авторство със съпруга й Атанас Стоев. Просто уникум, какво друго да кажем в случая!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар