Банкерът Димитър Радев с право крие съпругата си! (Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Банкерът Димитър Радев може да се похвали с жив леопард у дома!

Но в случая не говорим за страст на Димитър Радев към диви животни, които принципно са забранени за отглеждане в домашни условия. Става въпрос за жена му, която си е истински хищник. Поне, ако съдим по облеклото!

Русокосата дама не е публично известна и сякаш шефът на БНБ предпочита това да си остане така. Докато той гради образа си на образован и начетен финансист и аристократ, в дома му го чака дама с фрапиращо чувство за стил, доближаващо се до това на фолк певица от 90-те. Съдейки по нея, ясно къде отива по-голямата част от семейния бюджет в хазната на Димитър Радев.

Димитър Радев и жена му изглеждат като пълни противоположности

Димитър Радев и жена му изглеждат като пълни противоположности

Блондинката бе засечена в кошмарен външен вид на столичното летище, на връщане от европейската банкерска столица Франкфурт. Там вероятно е присъствала на някое лъскаво събитие със съпруга си, представяйки страната ни по света. А на родна земя тя вече се чувства в свои води и показва истинската си същност.

А тя включва несресана и нескопосано вързана на кок коса и спортен ансамбъл, предрешен изцяло в леопардовата гама. А тя вече е толкова демоде! Въпреки външния си вид, дамата до Димитър Радев със сигурност е пътувала в бизнес класа, а на летището е посрещната от луксозна лимузина, по всяка вероятност служебна, пише slava.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар