Виктор Николаев и Ани Цолова като малки (Вижте и другите тв звезди)

Гласувайте за статията

Виктор Николаев и Ани Цолова са имали детски мечти, вижте какви въздушни кули са градили в детството си и другите тв звезди

Виктор Николаев предсказал, че ще има кариера на малкия екран. Само, че като дете започнал да се изявява като синоптик.

Най-интересно му било да запише своя прогноза за времето на касетофона си. После я пускал на баба си. Която си мислела, че слуша истинската прогноза какво ще е времето на другия ден.

Екранната половинка на Виктор Ани Цолова пък мечтаела да стане шивачка. Малкото момиченце показвало завидна сръчност и най-много й допадали занаятите. Но това увлечение траяло малко време. Палавницата растяла буйна и станала главатарка на момчешка банда. Която си организирала най-различни боеве. Най-често с пръчки, предават от електронното издание retro.bg.

Виктория Петрова, която от малка била красавица искала да стане манекенка. И категорично го заявявала. Още тогава Вики казвала, че очите й са сини като морето.

Колегата им Юксел Кадриев като малко момче искал да е полицай. Само, че живота му протича в съвсем друга посока. Вижте го в детската градина стъкнат като момък в българска носия.

Димитър Рачков искал да става зоолог заради любовта му към животните. Вижте днешния топ комик с брат му Петър.

Богомил Грозев от малък си падал по-тънката част. Все го привличали красивите момиченца.

Лора Крумова й се носи славата на мъжко момиче. Водещата на „Комбина” защитавала по-слабите си връстници от лоши батковци и каки.

Христо Калоферов от малък бил фен на телевизията. Като малко дете въртял една тенджера имитирайки как започва новинарското предаване „По света и у нас”.

Синоптичката Никол Станкулова имала мерак да става стюардеса. Тя си падала по красивите униформи на обслужващия персонал в самолетите.

Водещата на „Папараци” Николета Лозанова мечтаела да стане певица. И да се омъжи за футболист.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар