Преслава на успокоителни: Пайнера я задължи да пее с Галена и Фики! (още подробности)

Гласувайте за статията

Преслава не е на себе си от това, което й се стовари на главата!

Поп фолк дивата Преслава едва не получи припадък преди дни. Когато шефът й Митко Пайнера й съобщи чудовищната вест, че трябва да се срещне очи в очи с Галена и Фики Стораро.

Преслава

Преслава ще пее в дуети с Галена и Фики, не е на себе си от ужас

При това не само да се срещне, а да пее на една сцена с тях. Това ще стане на голям концерт в Шумен, където Петя от Добрич вече е задължена да изпее дуетните си песни с посочените двама.

Както знаем, те са най-големите й „любимци“. Такива, че само при споменаване на имената им, Преслава е готова да повърне. Тя опитала да откаже на Пайнера, след това го молила дори, но нищо не помогнало.

Той бил категоричен, че не търпи откази в случая, защото феновете ще искат да чуят именно тези певци с тези песни. Откакто разбрала, че няма мърдане, Преслава започнала да получава паник атаки и наскоро минала на успокоителни.

Припомняме, че двете с Галена развалиха дослука преди години, когато Преси й отмъкна за пореден път наградата „Певица на годината“. Галена беше отвратена от дън душа и се зарече, че приятелката й повече не съществува за нея.

Всички знаем и какво се случи пък с Фики Стораро, с когото Преслава беше обвързана цели две години. Фикрет тъкмо призна връзката им пред Кристина Патрашкова и Петя се изплаши. Заряза го, а той вместо да реже вени, бързо си намери ново момиче.

Това, разбира се, е Гюлджан, за която само след месеци Фики ще вдигне сватба. Е, по всичко личи, че концертът в Шумен ще събуди огромен интерес. Предстои да видим интересни лица и погледи между тримата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар