Внучките на Пикасо и Кенеди сред ТОП на наследниците на великите личности от ХХ век

Внучките на Пикасо и Кенеди сред ТОП на наследниците на великите личности от ХХ век
2 (40%) 1 vote

Много се говори за синовете и дъщерите на богатите и известните, но знаете ли кои са младите наследници на Пикасо и Кенеди?

Богатите деца на милионери и холивудски звезди са истински хит в интернет. Но, с поглед към близкото минало, не по-малък интерес будят и внуците на известните личности от миналия век. Вероятно малцина от вас знаят, че Пабло Пикасо има прекрасна внучка на име Диана. Тя се е занимавала с аукционна дейност, а сега работи с изложби на световни музеи и арт организации. Внучка на дядо си!

Внучката на Елсин и Присила Пресли и дъщеря на Лиса Мари Пресли е предпочела киното пред музиката. Тя направи своя голям удар с ролята си в „Mad Max: Fury Road“. На снимчната площадка се запознава със съпруга си. След това продължава кариерата си с участие и в тв сериали, за което е номинирана за различни награди.

Шарлота Казираги излъчва не по-малко величие и аристокрация от Диана Пикасо. Тя е внучка на Грейс Кели и Рение Грималди III и дъщеря на принцеса Каролина. Вместо да си живее кралския живот, обаче, тя заляга сериозно над учебниците и завършва Сорбоната. Сега се занимава с журналистика, благотворителност и мода.

Внучката на Бриджит Бардо Ан Шарие

е наследила от баба си изразителните черти на лицето и актьорския си талант. Красавицата започва да се подвизава в театъра от 1999г. и постоянно надгражда кариерата си в нови роли и на големия, и на малкия екран. Внучката на Ален Делон Алисън ле Борхес е изцяло женско копие на красивия актьор, пише retro.bg.

Диана Пикасо пази таланта на дядо си по свой начин

Диана Пикасо пази таланта на дядо си по свой начин

Тя, обаче, си е избрала да се подвизава не в киното, а на модния подиум и пред фотообектива. Роуз и Татяна Шлосберг пък са внучките на Джон и Джаки Кенеди, за които се знае наистина малко. У по-голямата, Роуз, мнозина откриват изумителни прилики с баба й Жаклин. Тя е завършила Харвард, но постепенно се насочва към киното.

По-малката сестра –  Татяна е завършила Йейл и работи като журналист. Двете имат по-малък брат, Джон. Той е завършил история и вече е направил първите стъпки в политиката. Така той се готви да стане горд наследник на дядо си, точно както Диана Пикасо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар