Извънземните са хора като нас (Вижте хипотезата на индийски професор)

Гласувайте за статията

Извънземните са обикновени хора, по-точно ние сме дошли от друга планета и сме с извънземен произход

Извънземните когато дойда ще са хора като нас. Това твърди професорът от Кардифския университет Чандра Викрамасинг.

Теорията си ученият е публикувал в международно издание по астробиология. Специалистът твърди, е преди повече от 3 милиона и половина години на нашата планета са засети семената на живота.

Викрамасинг смята, че първо Земята е облагородена за да е подходяща за живот. После са пристигнали от някъде хората. Те са колонизирали зелената планета.

А доказателства, че хората са дошли от друго място има достатъчно. Според професорът човешкия организъм по начало не е пригоден към земните условия на живот. Зле понася високи температури или пък голям студ както и очите на човека не понасят силната слънчева светлина.  За други същества това не са проблеми.

Човек не може да живее без дрехи, без сгради или пък без оръдията на труда. Той не живее хармонично с природата, а винаги е в търсене на механизми, които да му улеснят съществуването на Земята.

Историята на човечеството е поредица от войни и за природни ресурси. Викрамасинг смята, че сме разрушители, а не създатели. Превзели сме планетата и сме готови да унищожим всеки, който се противопостави, предават от електронното издание retro.bg.

И още нещо смята ученият. Единствено хората страдат от болестта разширени вени. Това е доказателство, че не сме пригодени да понасяме земната гравитация. Дошли сме от някъде, където тя е много по-слаба.

Значи според теорията на професора ние сме колонизатори от друга планета, завладели Земята като сме дошли от далеч. Един вид сме пратени тук с цел и нищо чудно скоро да се появят тези, които са ни пратили.

Така, че не се учудвайте когато извънземните дойдат и няма да са някакви зелени човечета. Те ще са хора точно като самите нас.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар