Скандал: Има ли измама в наградите на БГ радио?!

Гласувайте за статията

Има ли измама в наградите на БГ радио?!

Феновете на българската музика заподозряха измама. Според тях в раздаването на тазгодишните награди на БГ радио има шашма. Причината за съмнението е следното.

БГ радио

Нагласени ли са наградите на БГ радио?!

Почитатели на родната музика са в недоумение как едни и същи изпълнители са номинирани в няколко категории. В края на краищата млади изпълнители, които се опитват да пробият на музикалната сцена не са успели да получат нито една награда.

В нито една категория. А такива са взели отново познатите ни до скука лансираните от медиите изпълнители.

Тийн сензацията Дара има победа в цели пет категории. Между тях има за дебют и за изпълнител на годината. Според меломаните тези награди се изключват взаимно.

Освен Дара, имената на Гери-Никол, Графа, Павел и Венци Венц и Криско са останалите които фигурират в повече от една категория.

Според слуховете наградите са раздават между приятели и познати. И накрая всеки един от тях ще си тръгне със статуетка. А младите изпълнители ще си останат отново с „пръст в устата”.

За изпълнител на годината ще се борят следните певци. Криско ще кръстосва шпага с Миро, Графа, Кристиан Костов и Вензи. Но според твърденията из кухнята на БГ радиото победителят ще бъде Криско.

Няколко известни имена сред дамите ще се състезават за певица на годината. Сили в надпреварата ще мерят Дара, Гери-Никол, Михаела Маринова, Поли Генова и Михаела Филева.

На миналогодишното раздаване на наградите Гери-Никол каза, че те се нагласени. Тогава звездната абитуриентка не спечели нещо. Сега на 16 юни наградите ще се раздават в Благоевград.

Ще видим дали тази година изпълнителката на „Готина и луда” ще си тръгне със статуетка или и този път няма да има награда.

Наградата в най-важната категория няма парична стойност. Само че има морално измерение.

Защото победителят ще има самочувствието да си вдигне хонорара с поне още хилядарка. Така че надпреварата за наградите на Бг радио си струват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар