Сашо Кадиев вбеси жена си: Виж с коя се сваля директно в ефир!

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев отново си навлече неприятности с жена си Таня!

Сашо Кадиев взриви отново половинката си Таня Тончева. Защото не спира да ръси комплименти на екранните си партньорки. И флиртува с колежките си.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев няма мяра на устата

Много често той е изчервявал половинката си на екран Десислава Стоянова. Сега обаче той вече е обърнал милите си думи и към репортерките.

Днес актьорът не пропусна да зачерви и друг кадър на телевизията. Водещият на „Преди обяд” го направи на живо, в ефир. Защото в предаването се включи репортерката Габриела Наплатанова.

Журналистката трябваше да разкаже подробности за Консултативния съвет по национална сигурност. Същият е свикан от държавния глава.

Но още преди репортерката да се появи на екран, Сашо Кадиев не се стърпя и изръси.

„Габи, здравей! Много си красива”, изръси водещия. Комплиментът осезателно обърка репортерката. Тя се смути, като вече започнала да говори за срещата и кои са присъствали на нея.

Наплатанова обаче се изчерви и малко се смути, преди да продължи. Преди това тя успя да се усмихне и да благодари на колегата за комплимента му.

Синът на Катето Евро продължи да й отговаря нещо закачливо. И едва след като деси Стоянова го сръчка, той млъкна и продължи да води новините.

Тази сутрин един от седмичните коментатори в студиото на „Преди обед” застана Жоро Пентаграм. Той също внесе доста колорит, макар да не е подходящ за този ранен час.

Вчера той втрещи аудиторията. Като си призна, че докато сутрин се бръснел, пикаел в мивката. Това изобщо не се хареса на останалите в студиото. Водещата Деси Стоянова остана с отворена уста и дълго не успя да се съвземе.

Другата коментаторка бе актрисата Гери Змийчарова. Тя веднага му направи забележка, че не дава добър пример на децата. Синът на Катето Евро също се опита да го скастри, но с половин уста и с доста закачлива усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар