Боби Комсийски би шута на Надя Иванова: Ето коя е причината! (още подробности)

Гласувайте за статията

Боби Комсийски не издържа дълго с хубавицата Надя Иванова!

Още от първите дни в Къщата на Вип Брадър бизнесменът Боби Комсийски хвърли око на бившата водеща на „Елит“ Надя Иванова. Хубавицата му взе акъла, но като всяка опитна жена, започна да му се дърпа и да го държи на разстояние.

Боби Комсийски

Боби Комсийски се раздели с Надя, не успя да я изтрае и ден повече, заради нрава й

Макар да призна пред Големия брат, че никой мъж във формата не може да я спечели обаче, Надя Иванова изненадващо падна в леглото на Борислав Комсийски още след края на формата.

Близки до нея източници разкриха, че това е било само трик и типична женска хитринка, за да привлече още повече вниманието му. Е, вярно е, че двамата се събраха и дори заживяха заедно, но за кратко.

От няколко месеца вече Комсийски и Иванова са разделени, разкриха близки до бизнесмена източници. Не тя, а той й бил шута, тъй като вече не можел да я понася.

Причината да даде червен картон на водещата бил фактът, че Надя Иванова не спирала да мрънка за това и онова. Постоянно гледала да се налага и винаги искала да става на нейната. В противен случай се сърдела като малко дете и била в състояние да не говори с дни на половинката си.

„Скъса се да й угажда Боби, но всяко нещо си има граници, дори и търпението му. Той, който е преследван по петите от жени и се чуди как да се отърве, да се зароби под чехъла на някаква си водеща – е, това няма как да стане“, смеят се източниците.

И признават, че след раздялата му с Надя, на Комсийски му провървяло в работата и парите. Преди дни той спечели престижна награда за бизнес постижение и смело продължава напред към нови успехи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар