Галин отврати фенките: Не се къпя всеки ден, вредно е! (виж какво безумие изръси)

Гласувайте за статията

Галин признава, че не се къпе всеки ден и това не го притеснява!

Поп фолк чаровникът Галин е мечта за всяка втора родна тийнейджърка. Или поне беше такъв доскоро. Защото преди броени дни певецът изръси нещо, което шокира и дори отврати мнозина.

Галин

Галин шокира с умотворение, вредно било да се къпе всеки ден

А именно, призна си, че не се къпе всеки ден. Да, този бисер от устата на Галин втрещи нежната половина от страната, а и мъжката, но разбира се, само чистоплътната.

Оказа се, че често пъти, когато е на участие в нощните клубове, Галин се прибирал в дома си толкова късно и толкова изморен, че изобщо не му било до баня и душове. Направо се събличал и се гмурвал в кревата.

Така я карал редовно като се къпел или през ден, или през два дни. Въпреки това обаче, той твърди, че не мирише неприятно. Да се чуди човек от какво ли е направен, та да излъчва перманентно аромат на рози…

Другата мисъл, с която Галин втрещи всички е, че ежедневното къпане било изключително вредно за организма и кожата. Чел го в една статия в онлайн сайт и бил напълно съгласен с нея.

„Когато се къпеш всеки ден, ти премахваш от кожата си нейното омазняване и важните защитни слоеве. А точно те те предпазват и бранят от нахлуването на различни микроби и зарази в тялото“, умува изпълнителят.

Е, Галинчо може и да не се къпе всеки ден, но пък въпреки това не страда от липса на обожателки. Някои от фенките му сбръчиха нос с погнуса, но други са тройно по-нахъсани да го имат. Веднъж да успеят да го свалят и да влязат в леглото му, пък ако ще и месец да не се е къпал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар