Роман Абрамович показа 8-годишния си наследник (Вижте какъв е сладур)

Гласувайте за статията

Роман Абрамович и сина му Аарон посетиха светско събитие, наследникът на милиардера обра точките

Роман Абрамович и половинката му Даша Жукова се пазят от излишно внимание в медиите. Нито един от двамата съпрузи не поддържа официална страница в социалната мрежа.

Много рядко могат да се видят семейни снимки на известната двойка. Такива се появяват понякога от присъствието им на някое неотложно събитие. Или ако папараците си свършат добре работата и ги спипат някъде заедно.

Милиардерското семейство

Още по-рядко могат да се видят снимки на децата  на руския милиардер от настоящата му съпруга Дария Жукова. Той има осемгодишен син Аарон и три годишна дъщеричка Леа. И ако момченцето от време на време се появява заедно с родителите си на снимки, то Леа все още е пазена от вниманието на обществото.

Не отдавна Абрамович се появи на събитие в голф клуб придружен от Аарон. Вниманието на присъстващите било привлечено от Роман Абрамович и малкия му син. По мнението на гостите момченцето било самото очарование, предават от електронното издание starhit.ru.

Аарон с удоволствие позирал пред фотографите. Запознал се с поканените личности. Които предпочели да се фотографират с него за спомен отколкото с известния руски милиардер.

Вчера се появиха неговите снимки в социалната мрежа. Като очарованите от Аарон потребители не спряха да се възхищават на малкия.

Наследникът на Абрамович се появи през 2009 година в една от най-скъпите клиники в Лос Анджелис. Където пациентки по различно време са били Мадона и Бритни Спиърс. Като щастливия татко лично е присъствал на раждането на първото си дете от Дария Жукова.

Аарон с майка си Даша

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар