Ванга предсказала идването на Тръмп (Още разкрития за пророчицата от Петрич)

0

Баба Ванга предсказала идването на Тръмп на власт, ето какво споделя пророчицата от Петрич

Баба Ванга е най-известната ясновидка, която има и най-точните прогнози за бъдещето на света. Тя почина през 1996 г., но досега са се реализирали много от нейните предсказания за случващото се в света. Повечето от тях са шокиращи, като катастрофата с ядрената подводница Курск 2000 г., терористичното нападение в Ню Йорк на 11 септември 2001 г., и дори, че Барак Обама ще бъде 44-я президент на САЩ.

Интересното е, че Ванга определя Обама за последния американски президент.

Според предсказанията той ще бъде последният активен американски президент, след което ще се стигне до разногласия и разделение между севера и юга, както по времето на гражданската война. Според нейните предсказания, САЩ бавно ще бъдат изпреварени и дори завладени от Китай. Това ще се случи през 2018 г., което ще означава спад в икономиката на САЩ, когато бъде унищожена нейната индустрия.

Според Ванга, европейския континент след 2016 г. ще бъде опустошен и лишен от всякаква форма на живот; че в Европа ще бъде използвано химическо оръжие от екстремисти и че това ще бъде краят. Точно това предсказание обаче е доста спорно, тъй като роднини на пророчицата твърдят, че апокалиптични прогнози за Европа тя никога не е правила. Всъщност е предсказала, че златото ще бъде много по-достъпно от водата. И тя ще струва повече от злато. А конкретно за страната ни има неясни твърдения за обединения с Македония и превръщането й в първа сила на полуострова, пише  kurir.mk.

В по-далечно бъдеще Ванга предсказала, че гладът ще бъде изкоренен през периода от 2025 до 2028 година. Тя предвижда и клонирането органи като най-ефективното медицинско лечение от 2046 година.

Ванга

Една от любопитните й прогнози обаче е идването на Тръмп на власт и разделянето на Америка на две заради него. Дали обаче това ще се случи — предстои да видим.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.