Динко от Ямбол отсвири „ВИП Брадър“

Гласувайте за статията
Искат да ме купят и да ме очернят – опасява се Ловецът на мигранти Динко от Ямбол

„Няма да вляза във „ВИП Брадър“, защото тази продукция има за цел да ме очерни, да ме орезили и да ме провокира. Ще ме вкарват в сценарии, а аз не се продавам за пари“ – с тези аргументи прочутият и в чужбина Ловец на мигранти Динко Вълев отсвири продуцента на Големия брат Нико Тупарев.

Ямболията доби популярност, след като върза няколко нелегални мигранти със свински опашки и ги натръшка на земята, а след това тръгна към Македония да бие спортния журналист Миленко Неделковски, който потроши с чук български паметник. След това заформи няколко чутовни скандала, което го превърна в желан участник в риалити предаванията като „Фермата“ и „Биг Брадър“.

По думите на Динко Вълев обаждането с предложение от „ВИП Брадър“ дошло миналата седмица. От екипа на риалити шоуто се опитали да го подмамят със сочна оферта.
„Звъннаха ми и първо предложиха 250 бона. Казах им, че искам 300 хиляди и те бяха склонни да обсъдят предложението ми. Обещаха ми, че ще се разберем. Явно искат да ме вкарат на всяка цена“ – разкрива Динко. Той е категоричен, че напоследък е дал заден на медийните си изяви, защото с името му започнало да се злоупотребява.

Динко се назлъндисва на Брадъра

„Знам кой съм и не ми е нужно предаване, за да си го доказвам. След като хвърлят камъни по дървото, значи по него има плодове и искат да ги обрулят. Та така и с мен“ – остроумничи Динко от Ямбол и добавя, че не всичко в живота е пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар