Джордж Клуни отсвири Кан заради близнаците: Амал, ще ме изгони от вкъщи, ако я зарежа!

Гласувайте за статията

Джордж Клуни направо е в истерия, не смее да се отдели от жена си

Актьорът Джордж Клуни обяви, че очаква раждането на децата си всеки момент. Холивудската звезда дори отказа да присъства на хуманитарните Оскари, само и само да е до жена си. Същото важи и за ежегодния фестивал в Кан.

Въпреки че бе поканен на събитието, артистът твърдо отказа да присъства. Същото се случи и на основаните от него хуманитарни Оскари — наградата „Аурора“. Тя се дава ежегодно на онези, които с риск за живота си помагат всеотдайно на другите. Събитието трябваше да се състои в Ереван, Армения, но Джордж отказа да отиде.

Във видео обръщение актьорът сподели, че няма възможност да присъства заради предстоящото раждане. Същото извинение той използва и за фестивала в Кан.

„Обещах на съпругата си Амал, че ще бъда до нея, когато роди децата ни. А ние очакваме това да се случи всеки момент. И тя никога няма да ми прости, ако случайно не съм до нея в този ден. Ако дойда на събитието и те се родят по това време, после никога няма да мога да се прибера у дома си“, споделя още актьорът.

Въпреки че се очакваше двете деца да се родят в началото на юни, двамата очакват появата им всеки момент.

Иначе Джордж Клуни поздрави колегите си в Кан, а също и победителите от хуманитарната награда, чийто основател е той самият. Неговата организация има за цел да помогне на хората да създадат един идеален свят и да „събудят човечеството“. И се стремят към световен мир.

Що се отнася до Амал Клуни, адвокатката по човешките права в момента се е посветила изцяло на предстоящото раждане. Двамата внимават да не посещават размирни райони, заради децата.

Джордж Клуни и Амал чакат близнаците всеки момент

Джордж Клуни и Амал чакат близнаците всеки момент

„Договорихме се. Аз няма да правя фоторепортажи от Авганистан, тя няма да ходи в Судан и Сирия, където я заплашват със смърт. Децата ни са по-важни от всичко друго“, заяви актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар