Васил Найденов го закъса здраво

Певецът се придвижва с помощта на бастун
0

Певецът се придвижва с помощта на бастун

Певецът Васил Найденов го закъса много здраво.

От близкото обкръжение на изпълнителя, по-известен като Васко Кеца издават, че напоследък бива измъчван от жестоки ставни болки.

Именно заради този сериозен проблем в последно време Васил Найденов се придвижва с помощта на бастун.
При все, че от известно време насам постоянно обикаля по доктори, изглежда не може да намери решение на проблема. Всички те са категорични, че причина за влошеното му здравословно състояние е напредналото му ЕГН.

Васил Найденов
Певецът се придвижва с помощта на бастун

Припомняме, че Васил Найденов вече е на 66 години. Съседите на певеца от столичния квартал „Младост 4“ не могат да повярват, че го виждат в такова състояние. Той дори не може да стигне от колата до в хода на жилището си, ако не използва бастун.

Безспорен факт е обаче, че бастунът на Васил Найденов е изключително изискан. Мнозина дори биха предположили, че е просто моден аксесоар, а не необходимост.
Още през февруари изпълнителят на „Сбогом, моя любов“ се бори със силните болки, но те не отшумяват. Изпил е редица медикаменти и е изпробвал какви ли не мазила, но няма ефект.

Колената на Васил Найденов са като оркестър – постоянно пропукват и щракат, а всяка следваща крачка става все по-болезнена и по-болезнена.
Както винаги се случва и този път проблемът не дошъл сам.

Заради силните болки, които изпитва по време на движение, се налага певецът да ходи прегърбен. Поради тази причина започнал да се оплаква и от болки в кръста и гърба. Хукнал по ортопеди да търси помощ, но те били категорични, че трябва да почива повече, за да не натоварва кръста и гърба, предвид състоянието му.

Легендарният изпълнител се намира в доста трудна ситуация. В никакъв случай не може да спази препоръката за почивка, тъй като до края на годината графикът му е претоварен с ангажименти.
Освен това от участията му зависи финансовото му състояние, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.