Слави Трифонов призна: Кошмарно детство беляза живота ми!

Гласувайте за статията

Днес всички обвиняват Слави Трифонов за ужасния му характер, но едва малцина знаят на какво се дължи той.

Слави Трифонов е известен като деспотичен шеф, чепат характер и истински тиранин в любовта. Дори хора, които работят с него то десетилетия, често стават жертва на гнева му. Дългия се превърна в сребролюбец, който къта милиони, но продължава да работи, защото иначе не знае какво да прави с живота си. така съсипа и здравето си, и възможността да създаде семейство.

Погледнат от един ъгъл, животът му може да изглежда като истински успех. Но, от друг, той си е чист провал. А причините за това се коренят в още в детството му. Слави Трифонов е израснал в матриархално семейство, което много държи на училището. Мама Здравко и татко Тодор държали изкъсо сина си и му чели конско дори за петица. Днес синът им не вини тях за нищо.

От разстоянието на времето заключва, че той сам си е виновен. Мразел е себе си и затова и всички са го мразели. Колкото и изненадващо да звучи за мнозина. Шоуменът е бил сприхав и срамежлив „зубар“, любимец на учителите и ръководството, но трън в очите на съучениците си. Заема няколко лидерски позиции като част от комунистическия стой.

Слави Трифонов има своите мрачни мигове

Слави Трифонов има своите мрачни мигове

Това още повече настройва връстниците му срещу него. Те не само не оценяват качествата му, а непрестанно осмиват недостатъците му. Слави Трифонов е хлапе без приятели, а единственият му близък, освен родителите, е сестра му. но и тя не може да го избави от ада, който продължава и в музикалното школо, пише hоtarena.net.

Дългия се мрази не само заради отношението на другите към него, но и заради външния си вид. Споделя, че е имало моменти, в които е искал да счупи всички огледала, за да не вижда грозното си изражение. Слави Трифонов днес с мъка си спомня за младежките си години, които, вместо прекрасен спомен, са се превърнали в истински кошмар за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар