Росен Плевнелиев трепери над болната си майка, вижте как я обгрижва

Гласувайте за статията

Поредна житейска драма връхлетя президента Росен Плевнелиев.

Две години след смъртта на сина си Филип, Росен Плевнелиев трепери за живота на любимата си майка. Баба Славка вече е на възраст и болестите се роят една по една. А любящият й син е готов на всичко, само и само да я запази сред живите още някоя и друга година. Той е спретнал същински хоспис специално за нея и е я обградил с вниманието на медицински лица.

За госпожа Плевнелиева на смени се грижат цели три медицински сестри. Освен това, в дома й е осигурено цялото необходимо медицинско оборудване, за да може да бъде обгрижвана в домашни условия, а не в болнични. Бившият президент е взел под крилото си своята майка и я е настанил в един от апартаментите си в София.

Росен Плевнелиев не пести средства и усилия за родителката си

Росен Плевнелиев не пести средства и усилия за родителката си

Росен Плевнелиев не й дава и дума да продума да се върне в Благоевград. В началото на април възрастната жена бе приела по спешност във ВМА със съмнения за инсулт. Единствено бързата лекарска намеса я спаси от трайни увреждания или летален край. Тази случка притеснила адски много сина й и той решил да я вземе здравето й в свои ръце.

Сега баба Славка живее в специални условия и специални грижи, а наследникът й й ходи на посещение всеки ден. Той се грижи нищо да не й липсва. Това никак не му е трудно, защото пенсионерката не е никак капризна, напук ан неговите възможности,пише retro.bg.

Росен Плевнелиев е много привързан с майка си и не би си простил, ако нещо се случи с нея, а той е могъл да го предотврати. Освен че се чувства обичана и обгрижвана, баба Славка е и по-сигурна, защото, когато има хора при нея, трудно ще стане жертва на телефонни измамници, каквито я измамиха преди време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар