В Шанхай блесна първия седем звезден хотел (Вижте невероятния лукс)

Гласувайте за статията

Седемзвезден хотел в Шанхай надхвърля представите за лукс, вижте върховното постижение на архитектурата

Шанхай има истинско бижу от стъкло и стомана. Хотелът Wanda Reign on the Bund прибавя допълнителен блясък на най-големия китайски град.

Най-удивителен е интериора на хотела. Който смайва с изключителния си блясък съчетан между стила Арт Деко и пищността на ориенталското. Изобилие от мрамор по стените и по подовете, инкрустации от нефрит и високи 10 метра колони от бронз.

Седемзвездния хотел е притежание на китайския милиардер Уан Джианлин когото наричат магьосник на имотите. За да реализира проекта си на богаташа му е коствало половин милиард и три години време.

Уанг е истински ценител на изкуството и радетел на съвременната китайска култура. Още щом влезете в лобито ще ахнете от импресионистичната картина на китайската художничка Ши Чи, която е истински шедьовър, предават от електронното издание profit.bg.

Ако продължите разходката си и се озовете в една ъглова стая в хотела ще се изумите от луксозната подредба. Прозорците, които са от пода до тавана се открива приказна гледка към реките Бунд и Хуанпу. До самия прозорец ще откриете масажен стол. Който ви приканва да се настаните удобно в него.

Ще се изпаднете в захлас от красиво избродирани магнолии от коприна. А банята направо ще ви изуми с 3D облицовка от мозайка и ваната със златни крачета. И това не е всичко от лукса, който ви се предоставя тук.

Вместо шпионки на вратите са монтирани дигитални екрани за да видите, че сервитьора ви носи поръчката. Има и iPad контролер, чрез който да местите завесите. Както и да регулирате по ваше желание осветлението и температурата. Изобщо авангардните технологии са използвани навсякъде където може.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар