Принц Уилям съкрушен, не успя да спаси хлапе от смъртта

Принц Уилям съкрушен, не успя да спаси хлапе от смъртта
5 (100%) 1 vote

Приц Уилям претърпя провал при последната си мисия.

Както знаем, принц Уилям има свидетелство за управление на хеликоптер. От години той работи на доброволни начала като пилот към британската Спешна помощ. Точно по време на негово дежурство преди дни се е случил неприятел инцидент, завършил с фатален край.

Внукът на кралица Елизабет е получил сигнал за тийнейджър, който е решил да се изкъпе в езерото в парка на град Чешънт. Веднага скочил на хеликоптера и се отправил към посоченото му местоположение. Щом пристигнал и започнал да кръжи над езерото, от 16-годишното момче нямало и следа. Той не могъл да дочака идването на помощта и се удавил.

Принц Уилям в служба на народа

Принц Уилям в служба на народа

Принц Уилям не открил следите на удавника. След около час кръжене и щателно обследване, тялото на хлапето било намерено във водоема. Престолонаследникът прекратил мисията, завършила със смърт, и се отправил с огромна тъга към базата. Скоро в медиите бяха разпространени и кадри, на които се вижда как херцогът на Кеймбридж кръжи с хеликоптера на езерото, пише novini.bg.

Колегите на принц Уилям го успокоили, че той няма вина за фаталния изход на събитията. Все пак, не веднъж е бил на точното място в точното време и е спасил десетки човешки животи. Но той е по-чувствителна натура и преживява подобни събития лично, въпреки че се е нагледал на какво ли не в Спешната помощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар