Президетката на Хърватия с мераци към Тръмп (Сътвори уникален гаф в Брюксел)

Гласувайте за статията

Президентката на Хърватия се натиска да е до Тръмп, прегази и Ангела Меркел

Първата дама на Хърватия Колинда Грабар — Китарович стана хит в социалните мрежи. Президентката на страната открай време е атракция, но този път успя да предизвика фурор. След като Доналд Тръмп буквално изблъска премиера на Черна гора, за да застане на предна позиция пред камерите, хърватката мина през Меркел, за да застане до него.

По време на една от официалните снимки, Колинда е заснета от камерите как се бута, мърда и натиска, за да стигне до Доналд Тръмп. Красавицата е била засечена да атакува доста напористо дори самата Ангела Меркел, за да застане до него. Накрая получава своите 5 минути слава — застава точно до президента на Америка. И рейтинга й скочи до небесата.

А куриозната ситуация я превърна в хит в социалните мрежи.

Самата Колинда Грабар е известна като най-горещата президентка на Хърватия. Още с избора й, социалните мрежи бяха залети от нейни снимки по бански и други. Хърватите я обявиха за най-голямата красавица на страната. Дори се заговори за пикантни нейни афери с премиер-министъра, министъра на отбраната и много други.

Дали тези слухове са истина или не, не е ясно, но е факт, че още от първата си среща с Тръмп, Колинда го „изяде“ само с поглед. Хърватката не го изпуснала още при първата среща, а след това и на официалния обяд. В края на срещата, по време на разходката, тя трябвало по протокол да е доста далеч от него. Колинда обаче не оставила нещата така, а се навряла колкото се може по-близо до него.

В резултат на това се стигна до доста куриозна ситуация. Самият Доналд Тръмп изобщо не отразил президентката на Хърватия. През цялото време той осезателно я игнорирал, поставяйки я в крайно неудобна ситуация. Въпреки това президентката не се отказала.

Президентката на Хърватия с набези към Тръмп

Президентката на Хърватия с набези към Тръмп

А неуспехът и набезите й към Тръмп станаха хит в социалните мрежи.

Kolinda Grabar-Kitarović u Bruxellesu na summitu NATO-a

NOVA TV objavila je snimku hrvatske predsjednice dok se pokušavala približiti Trumpu. Kolinda Grabar-Kitarović nije se odvajala od Donald J. Trumpa te se opet osramotila.

Публикувахте от Center for Civil Courage в 25 май 2017 г.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар