Това Тита ли е: Вижте протежето на Криско със и без грим!

Това Тита ли е: Вижте протежето на Криско със и без грим!
5 (100%) 1 vote

Тита не е това, което е – вижте я със и без грим!

Тита не е това, която познаваме от екрана. Новата тръпка на рапъра Криско е коренно различна без грим. Красивото момиче слага тонове грим и така не прилича на себе си.

Тита

Как харесвате повече Тита?!

В най-новата си роля актрисата и певица е неузнаваема. Свежото попълнение на музикалната сцена не е това, което е без грим. С тоновете макиаж буквално не прилича на себе си.

След броени дни тръгна уеб сериалът „Следвай ме”. Там Тита е една от главните героини. На снимачната площадка тя е в обувките на героиня, която си слага много малко грим.

Състоянието е познато на артистичната гилдия. То е известно под названието Грим „Без грим”.

Тези дни в онлайн пространството стартираха два трейлъра. На тях Тита лйъсна с коренно различна и почти неузнаваема визия. Там тя е без плашещия грим по себе си.

И лицето й няма нищо общо с лицето й, каквато е на клипа си към песента „Късай”.

Христина Христова, известна като Тита е позната от Х фактор. Там, заедно с Гери-Никол и Мишел Страмински пяха заедно в група Swee 16.

Цели две години след шоуто Криско е следил таланта и развитието й и решил да я покани в продуцентската компания, която основа.

Криско, който знае как се правят хитове, пише музиката, текста и аранжимента на първия сингъл на младата изпълнителка.

Първото й парче „Вуду кукла” има невероятен успех. И много скоро тя има покани за участия в различни градове.

„Криско е страхотен професионалист. Изпипва детайлите. Знае коя песен на кой изпълнител подхожда. Разбираме се чудесно и почти винаги сме на едно и също мнение.

Точен и взискателен е към работния процес, но с него се работи лесно”, казва Тита за продуцента си. След като скъса с плеймейтката Ася Капчикова Криско и Тита вече не са само колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар