Светлана Василева напълно се побърка, отправя заплахи към любовника си!

Светлана Василева минаваше за скромно момиче, което е различно от „колежките си”. Чаровната плеймейтка обаче също владее до съвършенство любовните схеми, с които оплита мъжете [caption id="attachment_518185" align="aligncenter" width="260"]Светлана Василева Светлана Василева в истерия пред женен любовник[/caption] И то само платежоспособните. Във ВИП Брадър тя се опита да излъска имиджа си и да се представи като „света вода ненапита”. Само че това се оказа „прах в очите”. Защото и тя си изкарва хляба и си осигурява лъскавия живот по същия начин, както и останалите златотърсачки. Напоследък, с проваления й годеж и сакатлъка в любовния си живот, Светлето избягва светската шумотевица. Но това не означава, че около нея не ври и не кипи. И е като в зле измислен сериал. Защото тя е от тези светски дами, които не се знае с какво точно се занимават, но винаги имат лъскав живот, пари и разкошни материални придобивки.

Които й го осигуряват мъже балъци, с много пари. Тя просто намира някой с тлъст портфейли не го оставя, докато не изстиска докрай финансите му. Така на мушката й попаднал поредния богаташ със съмнителен бизнес.

Той на всичкото отгоре бил и женен. В замяна на креватните й умения тя му искала определени суми, не винаги малки. Приплаквала, че няма пари за вода, да си плати тока, да се нахрани. Идилията продължила, докато бизнесмена с името Антон не разбрал, че неговата любовница върти същите схеми и с друг богат шаран. Тогава се усетил, че това е момента да спаси скърцащия си брак и останалите си пари от лапите на Василева. Но като разбрала „накъде духа вятъра” тя му казала, че ще се самоубие заради него, но преди това ще разкаже всичко на жена му. Господинът първоначално се стъписал и решил, че главата не я слуша. Но след както започнала със заплахите се усетил, че това си е чиста проба изнудване. И бързо се отървал от мрежите й. „Страдащото” Светле обаче моментално го заместила с втория лапни- шаран в колекцията си. Той обаче продължава да й плаща щедро за любовта й. Наскоро Светлана Василева се похвали във Фейсбук. Че има нов мъж до себе си, който я глези. И дори й купил тузарски джип. „Още един шаран!”, пък го оплакват старите гаджета на плеймейтката.